GÜNGÖR AHŞAP MOBİLYA - KAPI - MUTFAK - PERGOLE - DEKORASYON
AhsaP ForuM
Şubat 07, 2012, 19:06:58 % *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Su Yönetimi Eğitimi  (Okunma Sayısı 381 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibrahim
ibrahim güngör
FORUM YöNETİCİSİ
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.gungorahsap.com

Site
« : Mayıs 29, 2007, 18:41:35 % »

WWF-Türkiye’den Online Su Yönetimi Eğitimi
29.05.07

WWF- Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) tarafından hazırlanan Online Su Yönetimi Kursu 21.05.2007 Pazartesi günü başladı. 2006 yılında Türkiye’de ilk defa "Entegre Havza Yönetimi" eğitimini online ortamda sunan WWF-Türkiye; Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden 70 kişinin başarıyla tamamladığı kursun kapsamını genişleterek bir eğitim paketi hazırladı. On iki hafta sürecek eğitimde, katılımcılar internet üzerinden kursu takip ediyor, su yönetimiyle ilgili konuları tartışma ortamına taşıyabiliyor, böylece interaktif öğrenme sürecine dahil oluyorlar. Sulakalanlar, dünyada ve Türkiye’de su yönetimi, su kaynakları ile ilgili uluslararası yaklaşımlar, ulusal mevzuat ve Entegre Havza Yönetimi konularını kapsayan 12 haftalık online eğitim, temel, orta ve ileri düzeylerden oluşuyor.

WWF-Türkiye Genel Müdürü Dr. Filiz Demirayak; "Sınırlı ve değerli olan su kaynakları gün geçtikçe önem kazanaıyor. Bütün dünya su kaynaklarının yönetimi ile ilgili yaklaşımları tartışıyor, su kıtlığı ile mücadelenin, sulak alanları ve akarsu havzalarını korumanın yollarını arıyor. WWF-Türkiye olarak uzun yıllardır su kaynaklarımızın korunması ve akılcı kullanımı konusunda projeler uyguluyor; "Suyumuza Sahip Çıkalım" kampanyası ile toplumsal bir bilinç ve farkındalık yaratmak için çalışıyoruz. Bütün bu çalışmalar ancak karar vericilerin suya olan bakışlarının değişmesi ile mümkün olabilir. Bu anlamda, Türkiye’de ilk defa bu kadar kapsamlı bir on-line su yönetimi eğitimi hazırlamış bulunuyoruz. Bu öğrenme sürecinin beraberinde ciddi değişimleri ve iyi uygulama örneklerini getireceğini umut ediyoruz." dedi.

Katılımcıların su konusunda teorik ve pratik genel bir çerçeve sağlayacağı bu eğitim, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden kamu ve sivil toplum kuruluşlarını temsil eden katılımcıların bir araya geleceği çalıştayları ve eğitimleri de kapsamakta ve herhangi bir katılım ücreti alınmamaktadır. WWF-Türkiye’nin online eğitim sayfasına http://www.wwfegitim.org  adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgi için: Ceren Ayas; cayas@wwf.org.tr

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for Free Forums
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.031 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu