GÜNGÖR AHŞAP MOBİLYA - KAPI - MUTFAK - PERGOLE - DEKORASYON
AhsaP ForuM
Şubat 07, 2012, 18:24:42 % *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: H20 ahşap kiriş  (Okunma Sayısı 1501 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birol
Yeni üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Kasım 25, 2008, 16:38:33 % »

ürün ile bilgi paylaşımınızı bekliyorum. Ayrıca dayanıklılık ve güç binme değerlerinin yaptırılabiliceği test merkezleri nelerdir. İyi çalışmalar
ibrahim
ibrahim güngör
FORUM YöNETİCİSİ
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.gungorahsap.com

Site
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2008, 20:40:28 % »

Pfeifer marka H20 ahşap kirişlerin TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Özel olarak yuvarlatılmış uçlar sayesinde kirişin minimum hasar görmesi sağlanır.
Bağlantı parçası 3 katmanlı, çapraz laminelenmiş, masif panellerden oluşmaktadır.

Teknik Değerler: Mzul = 5,0 kNM  Qzul = 11,0 kN    Ağırlık: 5 kg/mt.

EBATLAR: kesit Ölçüleri (mm) : A.80 / B.40 / C.34,5 / H.200

Uzunlukları: 245, 265, 275, 290, 300, 330, 360, 390, 450, 490, 590 cm.   İsteğe bağlı olarak 12m’ye kadar imalat yapılabilmektedir.

Ayrıntılı Bilgi: http://www.ariorman.com/Default.aspx?Lang=1&Page=278&SPage=281

birol
Yeni üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Kasım 26, 2008, 09:57:43 % »

teşekkürler yardımınız için test merkezlerı ıle ılgılı bılgınız varmı ?
ibrahim
ibrahim güngör
FORUM YöNETİCİSİ
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.gungorahsap.com

Site
« Yanıtla #3 : Kasım 26, 2008, 14:25:42 % »

maalesef bilgim yok, muhtemelen üretildiği ülkelerde Test merkezi vardır.

konu ile ilgili bulduğunuz tüm bilgileri burada paylaşırsanız İhtiyacı olanlara kolaylık sağlamış oluruz.

birol
Yeni üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Kasım 26, 2008, 15:43:20 % »

İbrahim bey bildiğim kadarıyla İzmirde özel bir firma ve ODTÜ H20 kirişlerinin dayanıklılık testlerini yapıyor. Şuanda h20 ahşap kirişleri üretiyoruz. Forumunuzda bunu paylaşmamdaki maksat hem bu konuya vakıf arkadaşlar ile diyalog kurabilmek hemde test konusunda bize yonlendirme yada fikir alışverişi yapabilme imkanımız.
Forumunuzda sizlerin bilgilerinden faydalanmak ve bilgi paylaşımında bulunmak isterim.
Birol BAŞYİĞİT
birol@saglamlar.com.tr
www.saglamlar.com.tr
ibrahim
ibrahim güngör
FORUM YöNETİCİSİ
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.gungorahsap.com

Site
« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2008, 20:46:46 % »

Birol Bey H20 Kiriş'in Kulanıldığı yerler ve Avantajları Hakkında Bilgi vermeniz Mümkünmü?

Pergole Çardak Gibi Alttan Görüntünün Önemli olduğu uygulamalarda Cilalı olarak Kullanılıyormu?
Cilalı olarak Kullanılıyorsa Ahşap Balkon ve Pergole işlerinde Çok yararlı olabilir.

Firma Sitenizi inceledim Çok Beğendim, Bilinçli Üretim ve Teknolojinin Olanaklarından Sonuna kadar Yararlanılması Ahşap Sektörünün Gelişmesi için çok önemli, Bu nedenle Firmanız Adına veya şahsen Yapacağınız Bilgi Paylaşımları için Şimdiden Teşekkür Ederim.

Kullandığınız Makinalar ve İşlediğiniz, Sattığınız Malzemeler ile ilgili Ayrıntılı Bilgi Vermenizi Bekliyoruz. 

Kolay Gelsin

birol
Yeni üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Kasım 27, 2008, 13:20:39 % »

H20 ahşap kirişin üretim mantığı iyi bir taşıyıcı olmasıdır. Dediğiniz gibi uzun ve ağırlık olarak yoğun pergoleler ve diğer taşıma düzeneklerinde kullanılabilir. Cilalı olarak dekoratif gorunumde kullanabilmek mümkün. Firmamız ahşap ürünlerde geniş bir yelpazeye sahip. site içerisinde satışta ve üretimde olan seçeneklerimiz mevcut. Playwood , ithal doğramalık kereste , süslü / pah kırılmış hazır pergule malzemesi , alın tahtası ,  lambiri rabıta , iskele kolon aparatları , laminat parke , mebran , shingle , kapı ürünleri ( sandviç panel ) , teak sezonsal ürünler ve masif panel bünyemizde barındırdığımız ürünler.
Ağırlık ve seyim testi H20 ürünümüz için şuan yapılıyor değerler tarafıma ulaştığında forumda paylaşacağım.
İyi çalışmalar.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for Free Forums
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.054 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu